Despre

Dealer AUTOXWZ

Firma DEALER AUTOXWZ are ca domeniu principal de activitate comertul cu autoturisme second hand importate din Europa de Vest . DEALER AUTOXWZ doreste sa revolutioneze piata auto prin faptul ca ofera spre vanzare nu doar autoturisme cu kilometraj verificat si garantat cat si autoturisme verificate inainte de a fi introduse spre vanzare.
Astfel ne dorim ca toti cumparatorii sa fie multumiti de autoturismele din parcul nostru prin faptul ca ne propunem sa oferim un comert civilizat, transparent si la costuri corecte in vanzarile de masini rulate.
Aceasta firma s-a nascut din pasiunea pentru autoturisme si din dorinta de a importa in piata din Romania autoturisme cu caracteristici reale, informatii corecte si la preturi reale competitive, oferind servicii transparente si garantie scrisa pentru rulajul autoturismelor noastre.
Va oferim posibilitatea de a achizitiona un autoturism cu plata cash, transfer bancar sau printr un sistem de rate fixe in lei indiferent de marca sau vechimea autoturismului dorit . Plata cash, transfer bancar sau rate fixe in lei prin TBI CREDIT fara avans – fara obligatie de Casco, rate egale in lei -perioada 6 si 60 luni. Posibilitate Leasing auto pentru societati comerciale prin Porsche Leasing ,Idea Leasing si alte firme renumite.

Toate Brandurile

Va gasim orice brand doriti cu cele mai avantajoase preturi

Consultanta Gratuita

Va stam la dispozitie cu informatii despre tot procesul de achizitie al unui autovehicul

Parc Auto

Detinem un parc auto variat de unde aveti de ales masina potrivita dvs.

Pentru orice buget

Va garantam cele mai mici preturi de pe piata astfel incat costul dvs sa fie minim

Autovehiule vandute
Clienti Multumiti